Σελίδες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Επιμορφωτική ημερίδα στο σχολικό μας συγκρότημα


Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο σχολικό μας συγκρότημα   επιμορφωτική ημερίδα εκπαιδευτικών  που διοργανώθηκε από τον σχολικό μας σύμβουλο κ.   Κωνσταντίνο Μπατσίλα  με θέμα:  «Σχολείο και γονείς: οικοδομώντας μορφές αποτελεσματικής συνεργασίας». 


Μετά την εισήγηση του κ.  Μπατσίλα με θέμα:  «Οικογένεια και σχολείο: δύο τόποι της αγωγής» ακολούθησε μουσικό ιντερμέδιο από τους μαθητές της Ε΄τάξης το οποίο ετοιμάστηκε από την εκπαιδευτικό κ. Εμμανουέλα Κοντούλη και τον μαέστρο κ. Νίκο Χριστοδουλή. 


Στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν σε εργαστήρια που οργανώθηκαν  και συντονίστηκαν από τις Σχολικές Συμβούλους κ.   Καμπούρμαλη Ιωάννα, κ.  Καλογρίδη Σοφία, κ.  Δροσίτου Ευαγγελία, και κ. Χριστοπούλου Ευσταθία.  


Τα θέματα των εργαστηρίων ήταν: 
"Διασφαλίζουμε τη συνεργασία με τους γονείς, οχυρώνουμε την αποτελεσματική πρόοδο των μαθητών",  "Προβλήματα στη συνεργασία εκπαιδευτικών –γονέων. Τρόποι Αντιμετώπισης", "Σχολείο και οικογένεια: η δυναμική της ομάδας" και  "Επικοινωνώντας αποτελεσματικά  με τους γονείς", αντίστοιχα


Σημαντική για τη διοργάνωση της ημερίδας ήταν η συμβολή των Συλλόγων Γονέων και των δύο σχολείων του συγκροτήματος. Τους ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου